{0} reviews | Schrijf review

Artecom Bvba (Mechelen)
Mechelen - Over Artecom

Sint-Katelijnestraat 121
2800 Mechelen
BTW nr 0421116491

015287078
015287079
     

Artecom Mechelen: het studiebureau uit Mechelen voor al uw stabiliteitsstudies

Artecom b.v.b.a. is al sinds 1980 een vaste waarde als bouwkundig studiebureau. Met onze specialisatie in de stabiliteit adviseren we particulieren, bouwpromotoren, architecten, aannemers, openbare besturen, industriële klanten,…

Werkwijze
Met de bouwpartners wordt voor elk dossier gezocht naar de meest economische oplossing met behoud van het architecturale concept. Na een nauwgezette voorstudie worden het lastenboek en de meetstaat voor het aanbestedingsdossier opgesteld. Vervolgens worden de uitvoeringsplannen opgesteld. Onze uitgebreide en nauwkeurige uitvoeringsplannen zijn ons handelsmerk en bieden, samen met de eventuele werfcontroles, een garantie op een vlotte en correcte uitvoering van de constructie.

Referenties
Onze referenties strekken zich uit over bijna alle bouwkundige constructies: woningen, appartementsgebouwen, kantoren, industriële gebouwen, ziekenhuizen,… en dit voor zowel nieuwbouw als verbouwingen. Naast de klassieke stabiliteitsstudie verrichten we ook haalbaarheidsstudies en andere bouwkundige adviezen.

Team
Ons team bestaat uit bouwkundig ingenieurs. Alle facetten van de stabiliteitsstudie worden intern behandeld wat de garantie biedt op een correcte en snelle afhandeling en die tevens de nodige flexibiliteit mogelijk maakt.

Artecom b.v.b.a. is de referentie op gebied van stabiliteitsstudies

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review